Tentang Kami

Debien

Debien maju sareng waktos, ngapdet alat, sacara rumit ngukir mérek kami, fokus dina ngembangkeun produk high-end, sareng aktip ngaréspon paménta pasar kalayan kréativitas. 

Dina taun-taun ayeuna, Debien parantos nyaksian kasadaran anu ningkat dina bidang rékayasa sareng bidang internasional, ngadegkeun hubungan kerjasama jangka panjang sareng stabil sareng perusahaan terkenal sareng sababaraha kelompok transnasional dina bidang sapertos minyak bumi, petrokimia, konservasi cai sareng waja sareng ngajantenkeun visi na janten kanyataan . Debien merhatoskeun pentingna pikeun jasa saatos-penjualan, terus ningkatkeun mékanisme jasa saatos-penjualan: éta falsafah jasa Debien nyaéta tetep berorientasi pelanggan sareng nyayogikeun tanggepan gancang sareng jasa kualitas. Kami komitmen yén kami siap siap ngabantosan dimana waé anjeun.

Parobihan anu luar biasa parantos dilakukeun dina industri manufaktur China di tengah prosés transisi masarakat Cina tina pangwangunan gancang-gancang dugi ka pangwangunan kualitas luhur. Industri manufaktur nganut kasempetan pangwangunan anu pernah aya di tukang. Nanging, tantangan anu sumping ogé penting pisan pikeun masing-masing perusahaan. Debien nyaluyukeun stratégi na pikeun ngarobih ti pangembangan gancang-gancang langkung ti 20 taun ka pangembangan anu saé; sareng robih ti pabrik klep panggedéna di Cina kana pabrik klep anu pang kuatna di Cina, antukna, Debien museur kana kualitas, tujuanana pikeun layanan palanggan anu kualitas, ningkatkeun perusahaan ngalawan latar "Made in China 2025", "Industri 4.0" sareng sorotan inovasi téknis, pamekaran héjo, pamekaran berkelanjutan, pamekaran anu berorientasi ku jalma. Kami yakin yén Debien bakal menonjol dina industri manufaktur di Cina kalayan gambar mérek anyar dina waktos anu caket.

Budaya Perusahaan

Debien ngagaduhan tujuan anu luhur sareng nyayogikeun sadayana kaanekaragaman. Éta narik pikiran anu pangsaéna ti sakumna dunya sareng tingkat inklusifitas anu luhur sareng nyayogikeun panggung pikeun jalma anu didorong tujuan ku impian sareng karep pikeun nunjukkeun bakatna sareng ningkatkeun nilai diri. Dina prinsip "iman anu saé sareng kualitas heula", urang damel sobat ti sakumna penjuru dunya sareng urang ngabagéakeun langkung seueur réréncangan kanggo ngiringan Debien sareng damel babarengan pikeun masa depan anu langkung saé.