TENTANG KAMI

Debien maju sareng waktos, ngapdet alat, sacara rumit ngukir mérek kami, fokus dina ngembangkeun produk high-end, sareng aktip ngaréspon paménta pasar kalayan kréativitas.

Dina taun-taun ayeuna, Debien parantos nyaksian kasadaran anu ningkat dina bidang rékayasa sareng bidang internasional, ngadegkeun hubungan kerjasama jangka panjang sareng stabil sareng perusahaan terkenal sareng sababaraha grup transnasional dina bidang sapertos minyak bumi, petrokimia, konservasi cai sareng…

  • about

BERITA

news_img
  • Naon Klep Globe Sareng Kapan Didamel ...

    Katup globe dijalankeun nganggo handwheel sareng ogé ngatur sirkulasi cai. Nanging, aranjeunna ogé nyababkeun leungitna tekanan anu langkung ageung. Milih klep anu katuhu diperyogikeun, sabab anu béda-béda béda-béda ...
  • Naon Éta Klep Cék?

    Pariksa klep umumna dipasang dina pipa pikeun nyegah mundur. Klep cek dasarna mangrupakeun klep hiji arah, aliran tiasa ngalir bebas dina hiji arah, tapi upami aliranna muter, val ...
  • Pangropéa sareng Perbaikan Tip Kukupu ...

    Klep kukupu mangrupikeun jenis alat pangaturan aliran, anu kalebet rotasi disk pikeun ngoperasikeun cairan anu ngalir dina prosés. Dina posisi nangtung tina klep kukupu, aya m ...

PRODUK TERBARU