Warta

  • What Is a Globe Valve And When Is It Made Use Of?

    Naon klep Globe Sareng Kapan Di Manpaatna?

    Katup globe dijalankeun nganggo handwheel sareng ogé ngatur sirkulasi cai. Nanging, aranjeunna ogé nyababkeun leungitna tekanan anu langkung ageung. Milih klep anu katuhu diperyogikeun, sabab sababaraha jinis ngagaduhan fungsi anu béda ogé panggunaan. Sababaraha tina ...
    Maca deui
  • What Is a Check Valve?

    Naon Éta Klep Cék?

    Pariksa klep umumna dipasang dina pipa pikeun nyegah mundur. Klep cek dasarna nyaéta klep hiji arah, aliran tiasa ngalir sacara bébas dina hiji arah, tapi upami aliranna muter, klep bakal ditutup pikeun ngajaga pipa, ...
    Maca deui
  • Maintenance And Repair Tips Of Butterfly Valve

    Pangropéa Sareng Tips Ngalereskeun Klep Kupu

    Klep kukupu mangrupikeun jenis alat pangaturan aliran, anu kalebet rotasi disk pikeun ngoperasikeun cairan anu ngalir dina prosés. Dina posisi nangtung tina klep kukupu, aya cakram basis logam anu ngoperasikeun panutupan ...
    Maca deui