Produk

  • Stainless steel internal thread thread check valve

    Kawat stainless steel thread thread klep

    Kawat stainless steel thread thread klep

    Pedaran ringkes: Tekanan Disegel Cék Klep Kisaran Produk: Ukuran: NPS2 dugi ka NPS24 (DN50 ka DN600) Kisaran tekanan: Kelas 900 dugi ka Kelas 2500 Port Panyambungan: RF, RTU, Bahan BW: Cor (A216 WCB, WC6) WC9, A350 LCB A351 CF8, CF8M, CF3, CF3M, A995 4, 5 A995, A995 6), alloy 20, Monel, Inconel, Hastelloy desain standar sareng ngadamel API 6 D, BS 1868 Nyanghareupan ASME B16.10 API 6 D, DIN 3202 Ahir Konéksi Flensa ka dua tungtung ASME B16.5, ASME B16.47, MSS SP-44 Ngan ukur 22 (NPS) stop kontak dilas sambungan ...

     

  • RV White city water fill inlet Flange brass w/Check valve

    RV Bodas kota cai ngeusian inlet Flange kuningan w / Cék klep

    Tinjauan Gancang Detil Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukung WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: DEBIEN Nomer Modél: Cék Klep Aplikasi H11W-16T: Suhu Umum Média: Suhu Tinggi, Suhu Rendah, Suhu Sedeng, Daya Suhu Normal: Média Manual: Gas Minyak Cai ...
  • Grosna 3/4 Inch Brass Female In-line Gate Valve Brass Pn25 Gate Valve 3 Inch Good Gate Valve Price

    Grosna 3/4 Inci Kuningan Awéwé In-line Gate Valve Kuningan Pn25 Gate Valve 3 Inch Good Gate Valve Harga

    Tinjauan Gancang Detil Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukung WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Nami Merek: DEBIEN Jumlah Modél: Gerbang Valve Z11W-16T Aplikasi: Suhu Umum Média: Suhu Tinggi, Suhu Lemah, Suhu Sedeng, Daya Suhu Normal: Média Manual: Gas Minyak Cai ...
  • Groove is connected with fire signal butterfly valve

    Alur disambungkeun sareng klep lampu sinyal seuneu

    Alur disambungkeun sareng klep lampu sinyal seuneu

    Fungsi diwanohkeunPelat kukupu dina awak klep sakuriling klep rotasi aci anu tetep, disebat klep kukupu.

    ngagunakeun Dina throttling, ngatur kendali sareng sedeng leutak, panjang struktur pondok, gancang muka sareng gancang nutup, tekanan low cut-off (bédana tekanan alit), disarankeun milih klep kukupu.

    Klep kukupu tiasa dianggo nalika régulasi posisi dua kali, saluran réduksi diaméterna, low noise, cavitation sareng vaporization fenomena, sakedik kabocoran kana atmosfir sareng medium anu kasar.

    Dina kaayaan damel khusus tina pangaturan throttling, atanapi sealing ketat, maké serius, suhu handap (tiis) sareng kaayaan damel anu sanés ogé tiasa dipilih klep kukupu.

     

    KaunggulanGampang dibuka sareng nutup gancang, hemat tenaga kerja, tahan cairan alit, Struktur saderhana, volume alit, beurat entengKinerja régulasi anu saé

    karugianKisaran leutik tekanan kerja sareng suhuGoréng sealing

    karugiantipe wafer / Lug type / flanged

    matérituang beusi / tuang waja / stainless steel

    standarGB / DIN / BS / JIS / KS / GOST / API / ANSI

  • Stainless steel internal thread connection ball valve

    Klep bola sambungan kabel internal stainless steel

    Klep bola sambungan kabel internal stainless steel

    Klep bal sareng klep colokan kagolong kana jinis klep anu sami, ngan bagian anu nutupna nyaéta bal, sareng balna muter ngurilingan garis tengah awak klep pikeun muka sareng nutup klep.

    klep bola sambungan wesi internal baja klep bal ngagaduhan seueur skenario pamakean, dina dua panyesuaian posisi, kinerja panyegelan anu ketat, leutak, anggo, ngirangan saluran, muka sareng nutup aksi gancang (1/4 giliran terbuka-tutup), motong tekanan tinggi -off (tekanan diferensial), noise lowfenomena kavitasi sareng gasifikasi, kabocoran minor ka atmosfir, torsi operasi leutik, résistansi cairan alit sistem pipa, disarankeun nganggo klep bal. Klep bal ogé cocog pikeun struktur lampu, tekanan low cut-off (bédana tekanan leutik ), sistem pipa média korosif.

    Résistansi cairan leutik, sareng klep bal kalayan diaméter pinuh dasarna henteu ngagaduhan résistansi aliranStruktur saderhana, volume leutik sareng beurat entengKetang sareng dipercaya

  • OEM factory High quality can provide free sample brass copper casting 2 1/2”FXM 300PSI check gate valve

    Pabrik OEM kualitas luhur tiasa nyayogikeun conto sampel casting tambaga kuningan 2 1/2 "FXM 300PSI klep gerbang parios

    Tinjauan Gancang Detil Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukung WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: DEBIEN Nomer Modél: Gerbang Valve DINZ41H-16 Aplikasi: Suhu Umum Média: Suhu Tinggi, Suhu Rendah, Suhu Sedeng, Daya Suhu Normal: Média Manual: Gas Minyak Cai ...
  • best sales chinese high quality brass gate valve pn16 for oil and gas companies

    penjualan terbaik kualitas tinggi cina gerbang kuningan gerbang pn16 pikeun perusahaan minyak sareng gas

    Ikhtisar Rincian Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu-Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukungan WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: ...
  • all-standards cast iron/carbon steel/stainless steel knife gate valve

    sadaya-standar beusi matak / waja karbon / stainless steel péso klep gerbang

    Tinjauan Gancang Detil Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukung WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: DEBIEN Nomer Modél: Gerbang Valve DINZ41H-25 Aplikasi: Suhu Umum Média: Suhu Tinggi, Suhu Rendah, Suhu Sedeng, Daya Suhu Normal: Média Manual: Gas Minyak Cai ...
  • 200WOG Bronze casting Body Type Brass Gate valve

    200WOG Perunggu casting Tipe Awak Kuningan Gerbang klep

    Ikhtisar Rincian Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu-Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukungan WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: ...
  • Brass Crane Gate Valve different handle accepted

    Kuningan Crane Gate Valve gagang anu béda ditampi

    Ikhtisar Rincian Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu-Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukungan WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: ...
  • API ductile iron gate valve  gate valve 8‘’ with iron hand wheel

    API saluran besi gerbang klep gerbang klep 8 "kalayan roda beusi

    API klep gerbang beusi saluran, awak panjang, batang riser

    kauntungan

    1. Lalawanan aliran leutik. Saluran sedeng dina jero awak klep lempeng, sedeng ngalir dina garis lempeng, sareng résistansi aliran alit.

    2. Gampang dibuka sareng nutup. Dibandingkeun sareng klep eureun, sabab naha éta kabuka atanapi katutup, arah gerakan domba jejeg sareng arah aliran sedeng.

    3. Jangkungna luhur, waktos muka sareng nutup panjang. Bukaan sareng nutup stroke ram ageung, sareng angkat diangkat ngalangkungan sekrup.

    4. palu cai henteu gampang kajantenan. Alesanna nyaéta waktos nutup panjang.

    5. Sedeng tiasa ngalir ka dua sisi dina sagala arah, gampang dipasang. Kadua sisi jalan klep gerbang anu simetris.

    6. Panjang struktur (jarak antara dua tungtung cangkang cangkang) alit.

    Bahannatuang beusi / tuang waja / stainless steel / kuningan / baja palsu

    standarGB / DIN / BS / JIS / KS / GOST / API / ANSI

  • Gate Valve Well Valve Electric Knife Gate Valve

    Gerbang Klep Sumur Klep Péso Listrik Gerbang Klep

    Ikhtisar Rincian Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu-Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukungan WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: ...
123456 Teras> >> Halaman 1/14