Pangropéa Sareng Tips Ngalereskeun Klep Kupu

news

klep kukupu mangrupikeun jenis alat pangatur aliran, anu kalebet rotating disk pikeun ngoperasikeun cairan anu ngalir dina prosés. Dina posisi nangtung tina klep kukupu, aya cakram basis logam anu ngoperasikeun téknologi panutup tina cairan anu ngalir. Operasi tutup-off klep ieu sami sareng operasi tutup klep bal. 

Dibandingkeun sareng klep bal ngapung, klep ieu ngagaduhan kaunggulan ieu:

Ringan; ku sabab éta henteu meryogikeun seueur dukungan.

Dibandingkeun sareng klep anu sami sareng desain anu béda, biayana langkung handap.

Klep kukupu nyaéta klep dua arah anu dipercaya sareng caket, anu seueur dianggo dina dahareun, damel kapal, sareng industri sanés. Dibandingkeun sareng klep anu sanés, pamasangan klep kukupu pasti cara anu hemat biaya. Ku nutup cakram, klep kukupu ogé tiasa ngagaduhan peran dina ngantunkeun aliran sareng nutup cairan / gas.

Kumaha carana ngalereskeun sareng ngajaga klep kukupu dina pipa anu béda?

Tips ieu pikeun pangropéa klep kukupu tiasa dipasihkeun pikeun rujukan anjeun:

Klep kukupu peryogi pangropéa sareng perbaikan anu teratur saatos damel di lingkungan damel anu sanés pikeun hiji waktos. Pangropéa umum tiasa dibagi kana perbaikan minor, perbaikan sedeng, sareng perbaikan berat.

Analisis khusus gumantung kana kaayaan lingkungan pipa. Kusabab industri anu béda peryogi prosedur pangropéa sareng perbaikan anu sanés, contona, dina pangropéa pipa perusahaan petrokimia, tekanan pipa diperyogikeun langkung handap tina PN16MPa, sareng suhu sedeng langkung handap tina 550 ° C. Kaayaan pangropéa anu béda diperyogikeun pikeun sababaraha média transportasi pipa fisik sareng kimia.

Prosés perbaikan minor tina sababaraha klep kukupu pipa, kalebet ngabersihan nozel sareng cangkir minyak, ngagentos o-ring, meresihan benang sareng batang klep, ngaleungitkeun lebu dina klep, ngencengkeun sekrup, sareng ngonpigurasikeun kétang. Sadaya ieu tiasa dianggo salaku perawatan anu dijadwalkeun. Perbaikan sedeng: kalebet barang perbaikan minor, ngagantian bagian beresih, perbaikan awak klep, sanding segel, batang lempeng klep, sareng sajabana barang-barang ieu tiasa dianggo pikeun perombakan di pabrik. Ngalereskeun beurat: Kalebet dina proyek pertengahan perbaikan, ngagantian batang klep, ngalereskeun kurung, ngagantian sumber cai sareng segel. Nalika ieu diperyogikeun, klep kukupu ngalaman karusakan ageung.

Dina raraga nyegah karat sareng minyak, klep kukupu kedah dijaga leres-leres.

Di luhur klep, aya pas minyak pelumas. Ieu tiasa dititénan nalika klep na sumping. Pastikeun nerapkeun gajih kana beuheung klep dina interval anu teratur dugi ka gajihna kaleuleusan ngalir.

Dina kotak gear, anjeun tiasa nganggo minyak litium pikeun pangropéa.

Anjeun tiasa ngagunakeun produk / pelumas dumasar silikon pikeun gampang ngabersihan sadaya bagian klep.

Upami anjeun henteu sering ngagunakeunana, punten cobian puteran atanapi ngédit klep mantega sakali sasasih.

Kami panyadia klep kukupu. Punten kersa ngahubungi kami upami anjeun resep kana produk kami.


Pos waktos: Mei-14-2021