Aakku Cina Desain Anyar Adat Non Stick Babak Enameled lemes tuang Beusi Cookware Skillet pabrik jeung pabrik |DEBIEN

Desain Anyar Adat Non Stick Babak Enameled Lemes matak Beusi Cookware Skillet

Katerangan pondok:

Kami dumasar di Hebei, Cina, mimitian ti 2010, ngajual ka Éropa Kulon (25,00%), Kalér
Amérika (25,00%), Éropa Kalér (10,00%), Éropa Wétan (10,00%), Asia Wétan (10,00%), Pertengahan
Wétan (10,00%), Asia Tenggara (10,00%).


Rincian produk

Tag produk

1.Non-iteuk palapis masak Surface, More cageur tanpa ngarugikeun ka awak manusa, panyalindungan Lingkungan jeung kaamanan
2.Cast-beusi Panci dicirikeun ku non-iteuk Panci sanggeus ngagolak, sarta panjang aranjeunna dipaké, beuki non-iteuk maranehna jadi.
3.General Paké pikeun Gas, Induksi Cooker jeung seuneu kabuka jeung saterusna, Gampang ngagunakeun
4. Thicken handap pan, super konci suhu, merata dipanaskeun
v1
Ngaran produk: Panci beusi tuang
Logo: tiasa custom
Ukuran: custom
v2
v3
2
FAQ
1. Saha urang?
Kami dumasar di Hebei, Cina, mimitian ti 2010, ngajual ka Éropa Kulon (25,00%), Kalér
Amérika (25,00%), Éropa Kalér (10,00%), Éropa Wétan (10,00%), Asia Wétan (10,00%), Pertengahan
Wétan (10,00%), Asia Tenggara (10,00%).

2. Kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

3. Naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
Alat masak Besi tuang,Tuang Beusi Skillet, Beusi tuang Casserol, Tuang beusi Griddle, Frying Pan

4. jasa naon bisa kami nyadiakeun?
Sarat Pangiriman Ditampi: FOB, CIF, EXW, CIP;
Mata Artos Pamayaran Ditampi:USD;
Ditampa Tipe pamayaran: T / T, L / C.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami