Kakuatan luhur sareng tahan karat tahan standar klep gerbang klep gerbang lemes-disegel

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Garansi:
18 bulan
Jenis:
Klep Gerbang
Dukungan khusus:
OEM
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
DEBIEN
Aplikasi:
Umum
Suhu Média:
Suhu handap
Kakuatan:
Manual
Média:
Cai
Ukuran Pelabuhan:
DN50-300
Struktur:
Gerbang
Ngaran Produk:
klep
Sambungan:
Flange Tungtungna
Awak, Bonét:
GGG50
Tés segel (cai):
1.1 / 1.6mpa
Kamampuhan Suplai:
120000 Ton / Ton per Taun
Waktos prosés:
15-30 dinten
Standar:
DIN
Pamayaran:
Deposit 30%
Cakram:
GGG50 + NBR / EPDM
Ring Kursi:
GGG50
Spésifikasi
Ngaran Produk
klep
Aplikasi
Umum
Suhu Média
Suhu handap
Kakuatan
Manual
Média
cai, uap
Ukuran Palabuhan
DN50-300
Struktur
Gerbang
Baku atanapi henteu standar
DIN / ANPI / JIS / BS / GOST
Sambungan
Flange Tungtungna
Bahan awak
GGG50
Desain sareng pabrik
DIN 3352
Ngadepung
DIN3202 F4 / F5
Tungtung flange
DIN 2532 PN10 / PN16
Tés segel (cai)
1.1 / 1.6mpa
Kamampuhan Suplai
120000 Ton / Ton per Taun

Sorotan Produk

Klep gerbang sealing lemes nyaéta ngagantian klep gerbang tradisional, panggunaan disk fléksibel ngahasilkeun pangaruh kompensasi deformasi tilas, ngahontal pangaruh panyegelan anu hadé, klep ngagaduhan lampu saklar, sealing anu dipercaya, mémori elastis sareng umur panjang jasa jsb, tiasa janten loba dipaké dina cai keran, kokotor, pangwangunan, tuangeun, listrik, ubar, metalurgi, tékstil, sistem énergi sareng cairan sanésna dina pipa salaku alat pangaturan sareng nyegat anu dianggo.Ciri-ciri: Klep gerbang datar anu handapna biasana disimpen dina alur handapeun klep kusabab objék éksternal sapertos batu, kai, semén, kertas, puing, sareng sajabana, saatos ngocorkeun pipa ku cai. Kusabab henteu tiasa nutup pageuh sareng ngabentuk fenomena kendor, klep gerbang lemes-nutup nganggo sami sareng pipa di handapeun desain datar, henteu gampang nyababkeun déposisi lebu, aliran cairan henteu kahalangan, piring bungkus klep lem sadayana didamel tina karét kualitas luhur, dina jero outsourcing, domestic first- téknologi vulkanisasi karét kelas ngadamel pelat klep saatos pemvulkanisasi tiasa mastikeun ukuran géométri anu akurat, sareng karét sareng nodular gerbang beusi anu nyambungkeun perusahaan, henteu gampang murag sareng mémori elastis pikaresep. · Awak klep tahan korosi dicét kalayan bubuk sareng résin epoksi ka nyegah korosi sareng karat awak klep, sareng tiasa dianggo dina sistem limbah. Henteu gampang dipecah janten beusi cor tradisional.
Panjelasan Produk
Profil Perusahaan
Pakét & Pangiriman


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami