Kualitas luhur DIN F5 tuang beusi nangtung flange gerbang flange pikeun kakuatan gas alam

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Garansi:
18 bulan
Jenis:
Klep Gerbang
Dukungan khusus:
OEM
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
DEBIEN
Aplikasi:
cocog sareng pipa cai, minyak, gas pikeun muka sareng nutup
Suhu Média:
Suhu Sedeng
Kakuatan:
Manual
Média:
Cai
Ukuran Pelabuhan:
DN50-300
Struktur:
Gerbang
Ngaran Produk:
klep
Sambungan:
Flange Tungtungna
Awak, Bonét:
GG25 / GGG50
Tés segel (cai):
1.1 / 1.76mpa
Kamampuhan Suplai:
120000 Ton / Ton per Taun
Waktos prosés:
15-30 dinten
Standar atanapi Non Standar:
DIN / ANPI / JIS / BS / GOST
Pamayaran:
Deposit 30%
Cakram:
GG20
Ring Kursi:
2CR13 / 304 / Kuningan
Spésifikasi
Ngaran Produk
klep
Aplikasi
cocog sareng pipa cai, minyak, gas pikeun muka sareng nutup
Suhu Média
Suhu Sedeng
Kakuatan
Manual
Média
cai, uap
Ukuran Palabuhan
DN50-300
Struktur
Gerbang
Baku atanapi henteu standar
DIN / ANPI / JIS / BS / GOST
Sambungan
Flange Tungtungna
Bahan awak
GG25
Desain sareng pabrik
DIN 3352
Ngadepung
DIN3202 F4 / F5
Tungtung flange
DIN 2532 PN10 / PN16
Tés segel (cai)
1.1 / 1.76mpa
Kamampuhan Suplai
120000 Ton / Ton per Taun

Sorotan Produk

1. résistansi cairan leutik. Struktur di jero awak klep nyaéta bai tina tipe lempeng-liwat, janten sedengna tiasa lulus bebas du tanpa halangan. 2. Struktur saderhana, panjang struktur pondok, pabrik industri anu saé, tiasa dianggo dina sagala rupa bidang, rupa-rupa aplikasi; 3. Strukturana kompak, kaku tina klep na saé, saluranna lancar, bahan permukaan panyegelan unik, kinerja panyegelan dipercaya, umur jasa panjang. Fungsi utami nyaéta ngahurungkeun sareng mareuman médium, biasana dina posisi anu langkung luhur di luhur taneuh. Bagian muka sareng nutup klep gerbang biasana dianggo dina awak ka luhur sareng ka handap, sedengkeun gagangna ngan ukur muterkeun. klep cocog pikeun suhu, tekanan sareng kisaran diameter ageung, seueur dianggo dina industri kimia, minyak bumi, emas, gas, listrik, solokan, tékstil lampu, konstruksi sareng industri sanés.
Panjelasan Produk
Profil Perusahaan
Pakét & Pangiriman


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami