Klep Globe

  • Stainless steel API flanged globe valves

    API stainless steel flanged valves dunya

    API stainless steel flanged valves dunya

    Fungsi diwanohkeunGlobe Valve mangrupikeun klep anu bagian panutupna (disc) ngalir sapanjang garis tengah korsi klep

    ngagunakeunKatup klep (klep dunya) mangrupikeun cakram plug-in, anu datar atanapi kerucut dina permukaan panyegelan. Cakram ngalir sapanjang garis tengah korsi klep dina garis lempeng. Éta tiasa dianggo pikeun ngendalikeun aliran hawa, cai, uap, sagala rupa média korosif, leutak, minyak, logam cair sareng média radioaktif.

    KaunggulanÉta saderhana dina struktur sareng merenah dina pembuatan sareng perawatanStroke kerja leutik sareng waktos muka sareng nutupna pondokKinerja sealing anu saé, gesekan alit antara permukaan panyegelan sareng umur jasa anu panjang

    karugian: résistansi cairan tinggi, kakuatan tinggi diperlukeun pikeun muka sareng nutupPerformanc régulasi goréng

    karugian1.bentuk 2. nyeker

    matérituang beusi / tuang waja / stainless steel / kuningan / baja palsu

    standarGB / DIN / BS / JIS / KS / GOST / API / ANSI

  • API ductile iron flanged globe valve

    Beusi ductile beusi flanged dunya klep

    Fitur Desain: 1. RF, RTJ, atanapi BW2. Utas éksternal sareng yoke (OS&Y), bar kabuka, bar poék 3. klep dunya CF3 mangrupikeun klep dunya anu didamel tina awak CF3 sareng internal klep. Bagian muka sareng nutup diwangun ku awak CF3 sareng internal klep. Klep dunya CF3 pikeun cakram bentukna colokan, permukaan panyegelan datar atanapi kerucut, cakram sapanjang garis tengah gerakan linier korsi klep. Bentuk gerakan batang (nami umum: gagang klep disumputkeun), aya angkat sareng jinis rod rotary, tiasa dianggo pikeun ngendalikeun aliran sababaraha jinis cairan sapertos hawa, cai, uap, média korosif, leutak. Minyak, logam cair sareng média radioaktif. Kusabab éta, ieu jenis klep dunya anu cocog pikeun nutup atanapi ngatur sareng throttling. Kusabab batang kabuka atanapi nutup tina jinis klep ieu kawilang pondok, éta ngagaduhan fungsi cut-off anu tiasa dipercaya pisan, sareng kusabab port korsi na robih sabanding sareng disk stroke, éta cocog pisan pikeun pangaluyuan aliran. Upami anjeun peryogi detil langkung lengkep ngeunaan klep mangga hubungi Departemen Penjualan NSW (News Valves)

  • API DIN ductile iron bellows sealed flange globe valve

    API DIN beusi laksi beusi disumputkeun klep dunya flange

    Ikhtisar Rincian Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu-Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukungan WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: ...
  • API 6D Class 300 Carbon Steel Globe Valve

    API 6D Kelas 300 Karbon Steel Globe Valve

    Ikhtisar Rincian Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu-Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukungan WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: ...
  • Stainless steel 304 316 flanged globe valves API-DIN

    Baja stainless steel 304 316 klep dunya flanged API-DIN

    Padamelan konci: CF3, GLDBE, klep, klep, bobot, CF8, CF8M, C95800, CLASS150, 300, 4A, 5A, 6A, kisaran produk: Ukuran: NPS2 dugi ka NPS24. Kisaran tekanan: Kelas 150 dugi ka Kelas 2500 Sambungan Flange: RF , FF, RTJ Material: Cast: CF3 (A216 WCB) A351 evil.CF8, CF3m, CF8m. A995 4 a.5, A352 LCB. Maskapai biaya murah. Monel, Inconel, Hastelloy.BS1873 Nyanghareupan ASME B16 .10 kalayan tungtung nyambung ka ASME B16.5. ASME B16.47, MSS SP-44 (NPS 22 Only) tungtung stop kontak dilas kana ASME B16…

    Fungsi diwanohkeunGlobe Valve mangrupikeun klep anu bagian panutupna (disc) ngalir sapanjang garis tengah korsi klep

    ngagunakeunKatup klep (klep dunya) mangrupikeun cakram plug-in, anu datar atanapi kerucut dina permukaan panyegelan. Cakram ngalir sapanjang garis tengah korsi klep dina garis lempeng. Éta tiasa dianggo pikeun ngendalikeun aliran hawa, cai, uap, sagala rupa média korosif, leutak, minyak, logam cair sareng média radioaktif.

    KaunggulanÉta saderhana dina struktur sareng merenah dina pembuatan sareng perawatanStroke kerja leutik sareng waktos muka sareng nutupna pondokKinerja sealing anu saé, gesekan alit antara permukaan panyegelan sareng umur jasa anu panjang

    karugian: résistansi cairan tinggi, kakuatan tinggi diperlukeun pikeun muka sareng nutupPerformanc régulasi goréng

    karugian1.bentuk 2. nyeker

    matérituang beusi / tuang waja / stainless steel / kuningan / baja palsu

    standarGB / DIN / BS / JIS / KS / GOST / API / ANSI

  • Ductile iron bellows sealed globe valve

    Beusi mulur beusi klep dunya disegel

    Beusi mulur beusi klep dunya disegel

    Pagawean utama: bel, segel, motong-tutup, klep, WCB, stainless steel, flensa. Kisaran produk: Diménsi: NPS2 dugi ka kisaran tekanan NPS28: Kelas 150 dugi ka Kelas 2500 Sambungan: Gerbang Ganda, Operasi Las Butt: Kabayang Tangan, Gearing Horisontal Box, Suhu Aktuator Listrik: -60 ° C nepi ka +200 ° C Aplikasi: Ngahontal, Bahan kimia: Casting (A216 WCB, WC6, WC9 A350 LCB, A351 CF8, CF8M, CF3, CF3M, A995 4A, A995 5A, A995 6A ), 20 alloy, Monel, Inconel, Hastelloy paduan desain standar sareng manusa…

    Fungsi diwanohkeunGlobe Valve mangrupikeun klep anu bagian panutupna (disc) ngalir sapanjang garis tengah korsi klep

    ngagunakeunKatup klep (klep dunya) mangrupikeun cakram plug-in, anu datar atanapi kerucut dina permukaan panyegelan. Cakram ngalir sapanjang garis tengah korsi klep dina garis lempeng. Éta tiasa dianggo pikeun ngendalikeun aliran hawa, cai, uap, sagala rupa média korosif, leutak, minyak, logam cair sareng média radioaktif.

    KaunggulanÉta saderhana dina struktur sareng merenah dina pembuatan sareng perawatanStroke kerja leutik sareng waktos muka sareng nutupna pondokKinerja sealing anu saé, gesekan alit antara permukaan panyegelan sareng umur jasa anu panjang

    karugian: résistansi cairan tinggi, kakuatan tinggi diperlukeun pikeun muka sareng nutupPerformanc régulasi goréng

    karugian1.bentuk 2. nyeker

    matérituang beusi / tuang waja / stainless steel / kuningan / baja palsu

    standarGB / DIN / BS / JIS / KS / GOST / API / ANSI

  • Valve Globe Fire Valve PN16 Brass Fire Protection Globe Valve

    Klep Globe Fire Valve PN16 Brass Fire Protection Globe Valve

    Ikhtisar Rincian Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu-Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukungan WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: ...
  • Globe Valve Bellow Valve Coated Sand GS-C25 CF8 CF8M Low Torque High Tightness WJ41 Bellow Seal Globe Valve

    Globe Valve Bellow Valve Coated Pasir GS-C25 CF8 CF8M Torsi Rendah Ketat Tinggi WJ41 Bellow Seal Globe Valve

    Ikhtisar Rincian Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu-Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukungan WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: ...
  • Globe Valve JL 12v Motorized Water Globe Valve

    Globe Valve JL 12v bermotor Cai Globe Valve

    Ikhtisar Rincian Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu-Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukungan WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: ...
  • Globe Valves Globe Control Valve Bellows Control Sealed Globe Valves

    Globe Valves Globe Control Valve Bellows Control Disegel Globe Valves

    Tinjauan Gancang Detil Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukung WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: DEBIEN Jumlah Modél: Globe Valve KS-J41H-16C Aplikasi: Suhu Umum Média: Suhu Tinggi, Suhu Lemah, Suhu Sedeng, Daya Suhu Biasa: Média Manual: Gas Minyak Cai ...
  • Russian standard water oil steam medium ductile iron stop valve

    Standar uap minyak cai klep sedeng saluran beusi klep ngeureunkeun

    Tinjauan Gancang Detil Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukung WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: DEBIEN Jumlah Modél: Globe Valve J41H-16A105 Aplikasi: Suhu Umum Média: Suhu Tinggi, Suhu Lemah, Suhu Sedeng, Daya Suhu Normal: Média Manual: Gas Minyak Cai ...