Pabrik langsung uap suhu tinggi API 600 klep gerbang flange gerbang

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Garansi:
18 bulan
Jenis:
Klep Gerbang
Dukungan khusus:
OEM
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
DEBIEN
Aplikasi:
Umum
Suhu Média:
Suhu Lemah, Suhu Sedeng, Suhu Normal
Kakuatan:
Manual
Média:
Minyak
Ukuran Pelabuhan:
2 ″ -24 ″
Struktur:
Gerbang
Ngaran Produk:
Gerbang Klep
Ring Kursi:
A105 B + overlay
Awak, Bonét:
WCB / LCB / CF8
Bahan awak:
Tuang Baja
Sambungan:
Flange Tungtungna
Tungtung Flange:
Alloy Hard
Warna:
Sliver
Standar:
ASME
MOQ:
10 pcs
Ukuran:
Ukuran Standar
Spésifikasi
Ngaran Produk
klep
Aplikasi
Umum
Bahan awak
Tuang Baja
Sambungan
Flange Tungtungna
Bahan Seal
Alloy Hard
Warna
Sliver
Ukuranna
Ukuran Standar
Standar
ASME
MOQ
10 pcs
Kamampuhan Suplai
120000 Ton / Ton per Taun
Panjelasan Produk
Profil Perusahaan
Pakét & Pangiriman


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami