Suplai saringan solokan tipe cina

Pedaran pondok:

Pagawean utama: T. Y, Basket, Filter, A216 WCB, A351 CF8, CF8M, Flange, 1501B, 300LB, 600LB. Kisaran tekanan: Kelas 150 dugi ka Kelas 2500 Koneksi Flanged: Re, FF, RTJ.NPT, bahan SW: bahan awak klep: WCB. LCB.CF8 CF3, CF8M.CF3M.C5 WC6, WC9, W12, C95800.4A, 5A, bahan pelindung GA: SS304, SS316, SS316L, 4A, 5A, 6A, F51, desain standar alloy Monel Hastelloy sareng ngadamel ASME B16. 10 / EN ……

Kecap konci saringan Y: karinjang TY. Saringan. A216 WCB. A351 CF8.CF8M. Flange, 1501 B, 300 pon. 600 pon. Kisaran produk: Diménsi: NPS 1/2 dugi NPS 48 Kisaran tekanan: Kelas 150 dugi ka Kelas 2500 Konéksi Flanged: RF, FF, RTJ, NPT, bahan SW: bahan awak klep: WCB, LCB, CF8, CF3, CF8M, CF3M, C5, WC6, WC9, W12, C95800, 4A, 5A, 6A Bahan Shielding: SS304, SS316, SS316L, 4A, 5A, 6A, F51, Monel, alloy Hastelloy


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Garansi:
24 bulan
Jenis:
Klep bal, klep gerbang, klep cek logam, klep Globe, klep kukupu
Sertifikasi:
CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, WRAS
Dukungan khusus:
OEM, ODM, OBM
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
DEBIEN
Jumlah modél:
GL41-16C
Aplikasi:
Umum
Suhu Média:
Suhu tinggi, suhu handap, suhu sedeng, suhu normal
Kakuatan:
Manual
Média:
Gas Minyak Cai
Ukuran Pelabuhan:
DN40-DN1200
Struktur:
BUTTERFLY
Ngaran Produk:
9 Inci Électric Wafer Steel Steel Kukupu Klep
Keyword:
9 Inci Électric Wafer Steel Steel Kukupu Klep
Sambungan:
Flange Ends / Alur Link / Wafer / Butt Clamp / Las
Bahan:
Tuang Beusi / Duktus Besi / Wcb / Baja Karat
Sedeng:
Gas Minyak Cai
Warna:
Pamundut Palanggan
MOQ:
1 pcs
Standar atanapi Non Standar:
DIN BS UNI ISO ANSI API KS RS GB
Bahan awak:
Tuang Beusi / Duktus Besi / Wcb / Baja Karat
Tekanan kerja:
Suhu Tinggi / Suhu Rendah / Suhu Sedeng / Suhu Normal
produk Tampilan
Ngaran Produk 9 Inci Électric Wafer Steel Steel Kukupu Klep
Kecap konci 9 Inci Électric Wafer Steel Steel Kukupu Klep
Sambungan Flange Ends / Alur Link / Wafer / Butt Clamp / Las
Bahan Tuang Beusi / Duktus Besi / Wcb / Baja Karat
Sedeng Gas Minyak Cai
Warna Pamundut Palanggan
MOQ 1 pcs
Baku atanapi henteu standar DIN BS UNI ISO ANSI API KS RS GB
Bahan awak Tuang Beusi / Duktus Besi / Wcb / Baja Karat
Tekanan kerja Suhu Tinggi / Suhu Rendah / Suhu Sedeng / Suhu Normal

China y type drain strainers supplier

 

produk patali

Profil Perusahaan

China y type drain strainers supplier

 

Kauntungan urang

China y type drain strainers supplier

 

sertipikat

China y type drain strainers supplier

paméran

China y type drain strainers supplier

 

pangiriman pembayaran

China y type drain strainers supplier

FAQ

China y type drain strainers supplier

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami