Harga pabrik Cina beusi mulur y jinisna harga saringan solokan y saringan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Garansi:
24 bulan
Jenis:
Klep bal, klep gerbang, klep cek logam, klep Globe, klep kukupu
Sertifikasi:
CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, WRAS
Dukungan khusus:
OEM, ODM, OBM
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
DEBIEN
Jumlah modél:
Y Saringan Dina GL41H-16Q
Aplikasi:
Umum
Suhu Média:
Suhu tinggi, suhu handap, suhu sedeng, suhu normal
Kakuatan:
Manual
Média:
Gas Minyak Cai
Ukuran Pelabuhan:
DN40-DN1200
Struktur:
BUTTERFLY
Ngaran Produk:
Y Saringan Dina
Keyword:
Y Saringan Dina
Sambungan:
Flange Ends / Alur Link / Wafer / Butt Clamp / Las
Bahan:
Tuang Beusi / Duktus Besi / Wcb / Baja Karat
Sedeng:
Gas Minyak Cai
Warna:
Pamundut Palanggan
MOQ:
1 pcs
Standar atanapi Non Standar:
DIN BS UNI ISO ANSI API KS RS GB
Bahan awak:
Tuang Beusi / Duktus Besi / Wcb / Baja Karat
Tekanan kerja:
Suhu Tinggi / Suhu Rendah / Suhu Sedeng / Suhu Normal
produk Tampilan
Ngaran Produk Y Saringan Dina
Kecap konci Y Saringan Dina
Sambungan Flange Ends / Alur Link / Wafer / Butt Clamp / Las
Bahan Tuang Beusi / Duktus Besi / Wcb / Baja Karat
Sedeng Gas Minyak Cai
Warna Pamundut Palanggan
MOQ 1 pcs
Baku atanapi henteu standar DIN BS UNI ISO ANSI API KS RS GB
Bahan awak Tuang Beusi / Duktus Besi / Wcb / Baja Karat
Tekanan kerja Suhu Tinggi / Suhu Rendah / Suhu Sedeng / Suhu Normal

China factory price ductile iron y type drain strainer prices y strainer

produk patali

Profil Perusahaan

China factory price ductile iron y type drain strainer prices y strainer

 

Kauntungan urang

China factory price ductile iron y type drain strainer prices y strainer

 

sertipikat

China factory price ductile iron y type drain strainer prices y strainer

paméran

China factory price ductile iron y type drain strainer prices y strainer

 

pangiriman pembayaran

China factory price ductile iron y type drain strainer prices y strainer

FAQ

China factory price ductile iron y type drain strainer prices y strainer

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami