Pariksa Klep

  • Stainless steel internal thread thread check valve

    Kawat stainless steel thread thread klep

    Kawat stainless steel thread thread klep

    Pedaran ringkes: Tekanan Disegel Cék Klep Kisaran Produk: Ukuran: NPS2 dugi ka NPS24 (DN50 ka DN600) Kisaran tekanan: Kelas 900 dugi ka Kelas 2500 Port Panyambungan: RF, RTU, Bahan BW: Cor (A216 WCB, WC6) WC9, A350 LCB A351 CF8, CF8M, CF3, CF3M, A995 4, 5 A995, A995 6), alloy 20, Monel, Inconel, Hastelloy desain standar sareng ngadamel API 6 D, BS 1868 Nyanghareupan ASME B16.10 API 6 D, DIN 3202 Ahir Konéksi Flensa ka dua tungtung ASME B16.5, ASME B16.47, MSS SP-44 Ngan ukur 22 (NPS) stop kontak dilas sambungan ...

     

  • Factory direct sales H44H-16 swing type DN50 80 100 200 flange check valve

    Pabrik penjualan langsung H44H-16 ayun jinis DN50 80 100 200 klep dipariksa flange

    Fungsi diwanohkeunPariksa klep mangrupikeun jenis klep anu sacara otomatis tiasa muka sareng nutup cakram klep gumantung kana aliran mediumna nyalira pikeun nyegah mundur arus sedeng.

    pamakean: Tujuan panggunaan klep cek nyaéta pikeun nyegah arus balikna médium, umumna di outlet pompa pikeun masang klep cek.

    Pikeun nyegah counterflow sedeng, klep cek kedah dipasang dina alat, alat atanapi pipa.

     

    padika sambunganTipe sekrup / flanged / wafer

    matérituang beusi / tuang waja / stainless steel / kuningan / baja palsu

    standarGB / DIN / BS / JIS / KS / GOST / API / ANSI

  • High quality double flanged API pressure check valves

    Klep cek tekanan API flanged dobel kualitas luhur

    Klep cek tekanan API flanged dobel kualitas luhur

    Pedaran ringkes ngeunaan karya konci: BS1868, Ayun, Pariksa, Klep, Flange, WCB, CF8, CF8M, C95800, CLASS150, 300, 4A, 5A, 6A, Kisaran Produk: Ukuran: NPS2 dugi ka NPS32 Kisaran Tekanan: Kelas 150 dugi ka Kelas 2500 Bahan Flange: Casting :( A216) WCB, A351 CF3, CF8, CF3M, CF8M, A9954A, 5A, A352 LCB, LCC. Monel, Inconel, Hastelloy, UB6 ngajalin (A105, A182 F304, F304L, F316, F316L) .F51, F53, A350 L LF3, LF5,) Desain Standar sareng Pabrik API 6D, BS 1868 ASME Nyanghareupan B16.10 End Connie…

    Fungsi diwanohkeunPariksa klep mangrupikeun jenis klep anu sacara otomatis tiasa muka sareng nutup cakram klep gumantung kana aliran mediumna nyalira pikeun nyegah mundur arus sedeng.

    pamakean: Tujuan panggunaan klep cek nyaéta pikeun nyegah arus balikna médium, umumna di outlet pompa pikeun masang klep cek.

    Pikeun nyegah counterflow sedeng, klep cek kedah dipasang dina alat, alat atanapi pipa.

  • BS carbon steel PN16 flanged check valve single flow valve

    BS karbon waja PN16 flanged klep klep alur tunggal

    BS karbon waja PN16 flanged klep klep alur tunggal

    Pedaran ringkes: Tekanan Disegel Cék Klep Kisaran Produk: Ukuran: NPS2 dugi ka NPS24 (DN50 ka DN600) Kisaran tekanan: Kelas 900 dugi ka Kelas 2500 Port Panyambungan: RF, RTU, Bahan BW: Cor (A216 WCB, WC6) WC9, A350 LCB A351 CF8, CF8M, CF3, CF3M, A995 4, 5 A995, A995 6), alloy 20, Monel, Inconel, Hastelloy desain standar sareng ngadamel API 6 D, BS 1868 Nyanghareupan ASME B16.10 API 6 D, DIN 3202 Ahir Konéksi Flensa ka dua tungtung ASME B16.5, ASME B16.47, MSS SP-44 Ngan ukur 22 (NPS) stop kontak dilas sambungan ...

    Fungsi diwanohkeunPariksa klep mangrupikeun jenis klep anu sacara otomatis tiasa muka sareng nutup cakram klep gumantung kana aliran mediumna nyalira pikeun nyegah mundur arus sedeng.

    pamakean: Tujuan panggunaan klep cek nyaéta pikeun nyegah arus balikna médium, umumna di outlet pompa pikeun masang klep cek.

    Pikeun nyegah counterflow sedeng, klep cek kedah dipasang dina alat, alat atanapi pipa.

  • DEBIEN  Nodular cast iron Check Valve Swing Check Valve

    DEBIEN Beusi tuang Nodular Cék Klep Ayunan Cék Klep

    DEBIEN Beusi tuang Nodular Cék Klep Ayunan Cék Klep

    Fungsi diwanohkeunPariksa klep mangrupikeun jenis klep anu sacara otomatis tiasa muka sareng nutup cakram klep gumantung kana aliran mediumna nyalira pikeun nyegah mundur arus sedeng.

    pamakean: Tujuan panggunaan klep cek nyaéta pikeun nyegah arus balikna médium, umumna di outlet pompa pikeun masang klep cek.

    Pikeun nyegah counterflow sedeng, klep cek kedah dipasang dina alat, alat atanapi pipa.

     

    padika sambunganTipe sekrup / flanged / wafer

    matérituang beusi / tuang waja / stainless steel / kuningan / baja palsu

    standarGB / DIN / BS / JIS / KS / GOST / API / ANSI

    Fungsi diwanohkeunPariksa klep mangrupikeun jenis klep anu sacara otomatis tiasa muka sareng nutup cakram klep gumantung kana aliran mediumna nyalira pikeun nyegah mundur arus sedeng.

    pamakean: Tujuan panggunaan klep cek nyaéta pikeun nyegah arus balikna médium, umumna di outlet pompa pikeun masang klep cek.

    Pikeun nyegah counterflow sedeng, klep cek kedah dipasang dina alat, alat atanapi pipa.

     

    padika sambunganTipe sekrup / flanged / wafer

    matérituang beusi / tuang waja / stainless steel / kuningan / baja palsu

    standarGB / DIN / BS / JIS / KS / GOST / API / ANSI

  • 20MM standard size silicone one way valve medical grade silicone air release umbrella check valve silicone munshroom valve

    20MM ukuran standar silikon hiji arah klep kelas médis silikon sékrési hawa payung mariksa klep silikon munshroom klep

    Ikhtisar Rincian Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu-Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukungan WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: ...
  • foot brass S.S Stainless steel filter spring vertical brass water pump foot check valve price 3 inch in ottone

    suku kuningan SS Saringan stainless steel spring nangtung kuningan pompa cai suku cek klep harga 3 inci di ottone

    Ikhtisar Rincian Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu-Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukungan WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: ...
  • 10mm Plastic Non Retrun Check Valve

    10mm Plastik Non Retrun Check Valve

    Ikhtisar Rincian Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu-Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukungan WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: ...
  • Hot sales Parker Hannifin C series of C400S,C600S,C800S,C1200S,C1600S hydraulic in-line throttle check valve,flow control valve

    Penjualan panas Parker Hannifin C séri C400S, C600S, C800S, C1200S, C1600S hidrolik in-line throttle check valve, flow control valve

    Ikhtisar Rincian Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu-Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukungan WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: ...
  • Resilient Sealing Silent Sandwich Water Swing Pvc Plastic Check Valve

    Ketahanan Sealing Jempé Sandwich Cai Ayun Pvc Plastik Klep Pariksa

    Ikhtisar Rincian Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu-Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukungan WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: ...
  • API 6A Flange Swing Check Valve

    API 6A Flange Swing Check Valve

    Ikhtisar Rincian Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu-Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukungan WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: ...
  • Check Valve Water Check Valve Ductile Iron Resilient Sealing Swing Check Valve

    Pariksa klep Cai mariksa klep Ductile Beusi tahan banting Sealing Ayun Cék Klep

    Ikhtisar Rincian Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu-Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukungan WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: ...
12 Teras> >> Halaman 1/2