Klep Klep

  • Groove is connected with fire signal butterfly valve

    Alur disambungkeun sareng klep lampu sinyal seuneu

    Alur disambungkeun sareng klep lampu sinyal seuneu

    Fungsi diwanohkeunPelat kukupu dina awak klep sakuriling klep rotasi aci anu tetep, disebat klep kukupu.

    ngagunakeun Dina throttling, ngatur kendali sareng sedeng leutak, panjang struktur pondok, gancang muka sareng gancang nutup, tekanan low cut-off (bédana tekanan alit), disarankeun milih klep kukupu.

    Klep kukupu tiasa dianggo nalika régulasi posisi dua kali, saluran réduksi diaméterna, low noise, cavitation sareng vaporization fenomena, sakedik kabocoran kana atmosfir sareng medium anu kasar.

    Dina kaayaan damel khusus tina pangaturan throttling, atanapi sealing ketat, maké serius, suhu handap (tiis) sareng kaayaan damel anu sanés ogé tiasa dipilih klep kukupu.

     

    KaunggulanGampang dibuka sareng nutup gancang, hemat tenaga kerja, tahan cairan alit, Struktur saderhana, volume alit, beurat entengKinerja régulasi anu saé

    karugianKisaran leutik tekanan kerja sareng suhuGoréng sealing

    karugiantipe wafer / Lug type / flanged

    matérituang beusi / tuang waja / stainless steel

    standarGB / DIN / BS / JIS / KS / GOST / API / ANSI

  • Ductile Iron Clamping Butterfly Valves Made in China

    Ductile Beusi Clamping Kukupu Klep Didamel di Cina

    Ductile Beusi Clamping Kukupu Klep Didamel di Cina

    Katerangan: Ductile Iron Butterfly Valve Karya utama: WAFER, Iron Ductile, Butterfly Valve, Concentric Valve, EPDM Product Range: Diameter: NPS 2 ~ NPS 48 Range Pressure: Class 150 ~ Class 2500 Temperature: -20 ℃ C-200 ℃ (- 4F-3929F) Bahan: Cast (Iron, Ductile Iron, A216) WCB, WC6.WC9 A350 LCB, A351 CF8, CF8M, CF3, CF3M, A995 4A, A995 5A, A995 6A), Alloy 20, Monel, Inconel, Hastelloy Desain Standar sareng Pabrik API 609, AWWA C504, ASME B16.34 API 609, ASME B16.10 Sambungan Akhir

    ngagunakeun Dina throttling, ngatur kendali sareng sedeng leutak, panjang struktur pondok, gancang muka sareng gancang nutup, tekanan low cut-off (bédana tekanan alit), disarankeun milih klep kukupu.

    Klep kukupu tiasa dianggo nalika régulasi posisi dua kali, saluran réduksi diaméterna, low noise, cavitation sareng vaporization fenomena, sakedik kabocoran kana atmosfir sareng medium anu kasar.

    Dina kaayaan damel khusus tina pangaturan throttling, atanapi sealing ketat, maké serius, suhu handap (tiis) sareng kaayaan damel anu sanés ogé tiasa dipilih klep kukupu.

  • DEBIEN Large caliber butterfly valve for hydraulic engineering

    DEBIEN Klep kukupu haliber ageung pikeun rékayasa hidrolik

    Klep kukupu haliber ageung pikeun rékayasa hidrolik

    AP1609 Kupu-Kupu Klep Button: API609, Kukupu Klep, Splint, Flange, Tow, Las, WCB.CF8M. Ukuran: NPS 1/2 dugi ka NPS80 (DN15 dugi ka DN2000) Kisaran tekanan: CLASS150, CLASS300, CLASS600, CLASS900 Bahan: casting: A995 4A) .5, A216 WCB.A351 jahat. CF8.CF3M. Desain sareng ngadamel Monel, Inconel, Hastelloy, C95800, 2205, 2507, 904L API609, EN593.ISO10631 API609 tatap muka, ASME B16.10. IS05752 séri13, EN. .

    Fungsi diwanohkeunPelat kukupu dina awak klep sakuriling klep rotasi aci anu tetep, disebat klep kukupu.

    ngagunakeun Dina throttling, ngatur kendali sareng sedeng leutak, panjang struktur pondok, gancang muka sareng gancang nutup, tekanan low cut-off (bédana tekanan alit), disarankeun milih klep kukupu.

    Klep kukupu tiasa dianggo nalika régulasi posisi dua kali, saluran réduksi diaméterna, low noise, cavitation sareng vaporization fenomena, sakedik kabocoran kana atmosfir sareng medium anu kasar.

    Dina kaayaan damel khusus tina pangaturan throttling, atanapi sealing ketat, maké serius, suhu handap (tiis) sareng kaayaan damel anu sanés ogé tiasa dipilih klep kukupu.

     

    KaunggulanGampang dibuka sareng nutup gancang, hemat tenaga kerja, tahan cairan alit, Struktur saderhana, volume alit, beurat entengKinerja régulasi anu saé

    karugianKisaran leutik tekanan kerja sareng suhuGoréng sealing

    karugiantipe wafer / Lug type / flanged

    matérituang beusi / tuang waja / stainless steel

    standarGB / DIN / BS / JIS / KS / GOST / API / ANSI

  • Made in China WCB Flanged Butterfly Valve

    Didamel di Cina WCB Flanged Butterfly Valve

    Didamel di Cina WCB Flanged Butterfly Valve

    Fungsi diwanohkeunPelat kukupu dina awak klep sakuriling klep rotasi aci anu tetep, disebat klep kukupu.

    ngagunakeun Dina throttling, ngatur kendali sareng sedeng leutak, panjang struktur pondok, gancang muka sareng gancang nutup, tekanan low cut-off (bédana tekanan alit), disarankeun milih klep kukupu.

    Klep kukupu tiasa dianggo nalika régulasi posisi dua kali, saluran réduksi diaméterna, low noise, cavitation sareng vaporization fenomena, sakedik kabocoran kana atmosfir sareng medium anu kasar.

    Dina kaayaan damel khusus tina pangaturan throttling, atanapi sealing ketat, maké serius, suhu handap (tiis) sareng kaayaan damel anu sanés ogé tiasa dipilih klep kukupu.

     

    KaunggulanGampang dibuka sareng nutup gancang, hemat tenaga kerja, tahan cairan alit, Struktur saderhana, volume alit, beurat entengKinerja régulasi anu saé

    résistansi aliranKisaran leutik tekanan kerja sareng suhuGoréng sealing

    karugiantipe wafer / Lug type / flanged

    matérituang beusi / tuang waja / stainless steel

    standarGB / DIN / BS / JIS / KS / GOST / API / ANSI

  • Ductile iron to clamp butterfly valve

    Beusi mulur pikeun jepitan klep kukupu

    Beusi mulur pikeun jepitan klep kukupu

    Fungsi diwanohkeunPelat kukupu dina awak klep sakuriling klep rotasi aci anu tetep, disebat klep kukupu.

    ngagunakeun Dina throttling, ngatur kendali sareng sedeng leutak, panjang struktur pondok, gancang muka sareng gancang nutup, tekanan low cut-off (bédana tekanan alit), disarankeun milih klep kukupu.

    Klep kukupu tiasa dianggo nalika régulasi posisi dua kali, saluran réduksi diaméterna, low noise, cavitation sareng vaporization fenomena, sakedik kabocoran kana atmosfir sareng medium anu kasar.

    Dina kaayaan damel khusus tina pangaturan throttling, atanapi sealing ketat, maké serius, suhu handap (tiis) sareng kaayaan damel anu sanés ogé tiasa dipilih klep kukupu.

     

    KaunggulanGampang dibuka sareng nutup gancang, hemat tenaga kerja, tahan cairan alit, Struktur saderhana, volume alit, beurat entengKinerja régulasi anu saé

    résistansi aliranKisaran leutik tekanan kerja sareng suhuGoréng sealing

    karugiantipe wafer / Lug type / flanged

    matérituang beusi / tuang waja / stainless steel

    standarGB / DIN / BS / JIS / KS / GOST / API / ANSI

  • Butterfly Valve Low Price DN50 Wafer Connection DIN BS UNI ISO ANS 9 Inches Electric Wafer Stainless Steel Butterfly Valves

    Klep Klep Harga Rendah DN50 Wafer Connection DIN BS UNI ISO ANS 9 Inci Listrik Wafer Stainless Steel Klep Kupu-Kupu

    Ikhtisar Rincian Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu-Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukungan WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: ...
  • Sanitary Stainless Steel Intelligent Pneumatic Butterfly Valve With ss Actuator

    Sanitary Stainless Steel Cerdas Klep Kukupu Pneumatik Kalayan ss Aktuator

    Ikhtisar Rincian Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu-Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukungan WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: ...