Klep Bola

  • Stainless steel internal thread connection ball valve

    Klep bola sambungan kabel internal stainless steel

    Klep bola sambungan kabel internal stainless steel

    Klep bal sareng klep colokan kagolong kana jinis klep anu sami, ngan bagian anu nutupna nyaéta bal, sareng balna muter ngurilingan garis tengah awak klep pikeun muka sareng nutup klep.

    klep bola sambungan wesi internal baja klep bal ngagaduhan seueur skenario pamakean, dina dua panyesuaian posisi, kinerja panyegelan anu ketat, leutak, anggo, ngirangan saluran, muka sareng nutup aksi gancang (1/4 giliran terbuka-tutup), motong tekanan tinggi -off (tekanan diferensial), noise lowfenomena kavitasi sareng gasifikasi, kabocoran minor ka atmosfir, torsi operasi leutik, résistansi cairan alit sistem pipa, disarankeun nganggo klep bal. Klep bal ogé cocog pikeun struktur lampu, tekanan low cut-off (bédana tekanan leutik ), sistem pipa média korosif.

    Résistansi cairan leutik, sareng klep bal kalayan diaméter pinuh dasarna henteu ngagaduhan résistansi aliranStruktur saderhana, volume leutik sareng beurat entengKetang sareng dipercaya

  • 150LB -300LB American standard DN 20 cast steel ball valve for natural gas in water pipes

    150LB -300LB standar Amérika DN 20 klep bal waja matak pikeun gas alam dina pipa cai

    pamakean: Bola klep ngagaduhan seueur skenario panggunaan, dina panyesuaian dua posisi, kinerja panyegelan anu ketat, leutak, anggo, ngirangan saluran, muka sareng nutup aksi gancang (1/4 giliran buka-nutup), tekanan tinggi dipotong tekanan diferensial), low noisefenomena kavitasi sareng gasifikasi, kabocoran minor ka atmosfir, torsi operasi leutik, résistansi cairan alit sistem pipa, disarankeun nganggo klep bal. Klep bal ogé cocog pikeun struktur lampu, tekanan low cut-off (bédana tekanan leutik ), sistem pipa média korosif.

    KaunggulanRésistansi cairan leutik, sareng klep bal kalayan diaméter pinuh dasarna henteu ngagaduhan résistansi aliranStruktur saderhana, volume leutik sareng beurat entengKetang sareng dipercaya

    karugianPrecision mesin tinggi, biaya tinggi, henteu gampang dianggo dina suhu luhur

    padika sambunganScrewed / flanged / las

    matérituang beusi / tuang waja / stainless steel / kuningan / baja palsu

    standarGB / DIN / BS / JIS / KS / GOST / API / ANSI

  • T423 High Quality Factory Bsp Thread Connection Forged Hydraulic Valves Brass Angle Seat Ball Valve

    T423 Pabrik Kualitas Tinggi Bsp Thread Connection Forged Hidrolik Valves Kuningan Angle Seat Ball Valve

    Ikhtisar Rincian Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu-Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukungan WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: ...
  • Hot sale three way flanged handle electric actuator full port sweat motorized brass producer stainless steel dn10#400 ball valve

    Dijual panas tilu arah flanged cecekelan listrik aktuator port pinuh kesang motorized kuningan produser stainless steel dn10 # 400 bal klep

    Ikhtisar Rincian Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu-Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukungan WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: ...
  • Pipeline flanged ball valve API

    Pipa flanged bola klep API

    Ikhtisar Rincian Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu-Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukungan WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: ...
  • Ball Valve Ball Valve Price High Pressure Ball Valve

    Ball Valve Ball Valve Harga Pressure Ball Ball Valve

    Ikhtisar Rincian Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu-Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukungan WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: ...
  • Ball Valve Price DN15 – DN100 Pressure PN25 Cw617n Or HPB59-3 Brass Ball Valve

    Harga Valve Ball DN15 - Tekanan DN100 PN25 Cw617n Atanapi HPB59-3 Kuningan Ball Valve

    Ikhtisar Rincian Gancang: 24 bulan Tipe: Klep BOLA, Klep Gerbang, Klep Cek Logam, Klep Globe, Klep Kupu-Kupu Sertifikasi: CE, ISO-9001, LR, ABS, NK, API, Dukungan WRAS Disesuaikan: OEM, ODM, Tempat OBM Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: ...
  • Electro-pneumatic WCB DN50-DN500 flanged ball valve

    Électro-pneumatic WCB DN50-DN500 klep bal flanged

    Pedaran ringkes: pagawéan konci: flange, ball valve, WCB, CF8, CF8M, C95800, CLASS150, 300, 4A, 5A, 6A, PTFE, kisaran tekanan produk: class150 dugi ka kelas 2500 sambungan flange: RF, FF. :( A216 WCB, A351 CF3, CF8) .CF3M, CF8M, A995 4A, 5A, A352 LCB, LCC, Monel, Inconel, Hastelloy, UB6 ngajalin (A105, A182 F304) .F304L, F316, F316L, F51, F53, A350 , LF3.LF5) .API 6D, API 608, ISO 17292B16.10 ..

    Fungsi diwanohkeunKlep bal sareng klep colokan kagolong kana jinis klep anu sami, ngan bagian anu nutupna nyaéta bal, sareng balna muter ngurilingan garis tengah awak klep pikeun muka sareng nutup klep.

    pamakean: Bola klep ngagaduhan seueur skenario panggunaan, dina panyesuaian dua posisi, kinerja panyegelan anu ketat, leutak, anggo, ngirangan saluran, muka sareng nutup aksi gancang (1/4 giliran buka-nutup), tekanan tinggi dipotong tekanan diferensial), low noisefenomena kavitasi sareng gasifikasi, kabocoran minor ka atmosfir, torsi operasi leutik, résistansi cairan alit sistem pipa, disarankeun nganggo klep bal. Klep bal ogé cocog pikeun struktur lampu, tekanan low cut-off (bédana tekanan leutik ), sistem pipa média korosif.

    KaunggulanRésistansi cairan leutik, sareng klep bal kalayan diaméter pinuh dasarna henteu ngagaduhan résistansi aliranStruktur saderhana, volume leutik sareng beurat entengKetang sareng dipercaya

    karugianPrecision mesin tinggi, biaya tinggi, henteu gampang dianggo dina suhu luhur

    padika sambunganScrewed / flanged / las

    matérituang beusi / tuang waja / stainless steel / kuningan / baja palsu

    standarGB / DIN / BS / JIS / KS / GOST / API / ANSI

  • API 6D Forged Flange Ball Valve

    API 6D Forged Flange Ball Valve

    Pagawean konci: API6D, bal klep, flange, WCB, CF8, CF8M, C95800, ngambang, trunnion, class150, 300, 4A, 5A, 6A, PTFE, Bahan: Cast :( A216 WCB, A351 CF3, CF8, CF3M, CF8M, A995 4A, 5A, A352 LCB, A351 CF3, CF8, CF3M, CF8M, A995 4A, 5A, A352 LCB, LCC, LC2) Monel, Inconel, Hastelloy, UB6 ngajalin ( A105, A182 F304, F304L, F316, F316L, F51, F53) A350 LF2 LF3.LF5) .API 6D rarancang standar sareng ngadamel. ASME B16.34 Lalampahan pikeun ngalakukeun ASME…

    Fungsi diwanohkeunKlep bal sareng klep colokan kagolong kana jinis klep anu sami, ngan bagian anu nutupna nyaéta bal, sareng balna muter ngurilingan garis tengah awak klep pikeun muka sareng nutup klep.

    pamakean: Bola klep ngagaduhan seueur skenario panggunaan, dina panyesuaian dua posisi, kinerja panyegelan anu ketat, leutak, anggo, ngirangan saluran, muka sareng nutup aksi gancang (1/4 giliran buka-nutup), tekanan tinggi dipotong tekanan diferensial), low noisefenomena kavitasi sareng gasifikasi, kabocoran minor ka atmosfir, torsi operasi leutik, résistansi cairan alit sistem pipa, disarankeun nganggo klep bal. Klep bal ogé cocog pikeun struktur lampu, tekanan low cut-off (bédana tekanan leutik ), sistem pipa média korosif.

    KaunggulanRésistansi cairan leutik, sareng klep bal kalayan diaméter pinuh dasarna henteu ngagaduhan résistansi aliranStruktur saderhana, volume leutik sareng beurat entengKetang sareng dipercaya

    karugianPrecision mesin tinggi, biaya tinggi, henteu gampang dianggo dina suhu luhur

    padika sambunganScrewed / flanged / las

    matérituang beusi / tuang waja / stainless steel / kuningan / baja palsu

    standarGB / DIN / BS / JIS / KS / GOST / API / ANSI

  • DIN API WCB flange ball valve directly for the European and American markets

    Klep bal flange DIN API WCB langsung pikeun pasar Éropa sareng Amérika

    Klep bal flange DIN API WCB langsung pikeun pasar Éropa sareng Amérika

    Pedaran ringkes ngeunaan karya konci: kumalayang, flange, ball valve, rf, f, 1501b, Range: Diameter :D N15-DN200 (1/2 ″ -8 ″) Rentang Tekanan :D IN PN16-40 / ANSI 150Lb 300Lb / JIS 10K Suhu: -20C-200 ℃ C (-4F-392F) Pilihan Thread: BSPP / BSPT / NPTDIN 2999-259 / 1SO 228-1. Bahan: WCB, 304 / CF8, 316 / CF8M.304 l / CF3.304L / CF3M, Duplex stainless steel dirancang sareng didamel ka ANSI B16.34; BS5351: DIN3337 Nyanghareupan ANSI B16.10: D ..

     

    Fungsi diwanohkeunKlep bal sareng klep colokan kagolong kana jinis klep anu sami, ngan bagian anu nutupna nyaéta bal, sareng balna muter ngurilingan garis tengah awak klep pikeun muka sareng nutup klep.

    pamakean: Bola klep ngagaduhan seueur skenario panggunaan, dina panyesuaian dua posisi, kinerja panyegelan anu ketat, leutak, anggo, ngirangan saluran, muka sareng nutup aksi gancang (1/4 giliran buka-nutup), tekanan tinggi dipotong tekanan diferensial), low noisefenomena kavitasi sareng gasifikasi, kabocoran minor ka atmosfir, torsi operasi leutik, résistansi cairan alit sistem pipa, disarankeun nganggo klep bal. Klep bal ogé cocog pikeun struktur lampu, tekanan low cut-off (bédana tekanan leutik ), sistem pipa média korosif.

    KaunggulanRésistansi cairan leutik, sareng klep bal kalayan diaméter pinuh dasarna henteu ngagaduhan résistansi aliranStruktur saderhana, volume leutik sareng beurat entengKetang sareng dipercaya

    karugianPrecision mesin tinggi, biaya tinggi, henteu gampang dianggo dina suhu luhur

    padika sambunganScrewed / flanged / las

    matérituang beusi / tuang waja / stainless steel / kuningan / baja palsu

    standarGB / DIN / BS / JIS / KS / GOST / API / ANSI

  • API ductile iron high quality low price flange ball valve

    API besi tua kualitas luhur harga klep bola flange

    API besi tua kualitas luhur harga klep bola flange

    Fungsi diwanohkeunKlep bal sareng klep colokan kagolong kana jinis klep anu sami, ngan bagian anu nutupna nyaéta bal, sareng balna muter ngurilingan garis tengah awak klep pikeun muka sareng nutup klep.

    pamakean: Bola klep ngagaduhan seueur skenario panggunaan, dina panyesuaian dua posisi, kinerja panyegelan anu ketat, leutak, anggo, ngirangan saluran, muka sareng nutup aksi gancang (1/4 giliran buka-nutup), tekanan tinggi dipotong tekanan diferensial), low noisefenomena kavitasi sareng gasifikasi, kabocoran minor ka atmosfir, torsi operasi leutik, résistansi cairan alit sistem pipa, disarankeun nganggo klep bal. Klep bal ogé cocog pikeun struktur lampu, tekanan low cut-off (bédana tekanan leutik ), sistem pipa média korosif.

    KaunggulanRésistansi cairan leutik, sareng klep bal kalayan diaméter pinuh dasarna henteu ngagaduhan résistansi aliranStruktur saderhana, volume leutik sareng beurat entengKetang sareng dipercaya

    karugianPrecision mesin tinggi, biaya tinggi, henteu gampang dianggo dina suhu luhur

    padika sambunganScrewed / flanged / las

    matérituang beusi / tuang waja / stainless steel / kuningan / baja palsu

    standarGB / DIN / BS / JIS / KS / GOST / API / ANSI